GOTOVO SA BRČKANJEM NA GRADSKOJ PLAŽI

Sezona kupanja na gradskoj plaži u Kladovu, od 1. septembra, zvanično je zatvorena. Kako je protekla kupališna sezona i planovima za narednu godinu razgovarali smo sa Borkom Tufajevićem, sekretarom Sportskog saveza opštine Kladovo.

„Sportski savez opštine Kladovo, pod pokroviteljstvom lokalne samouprave, dobilo je na korišćenje legalizovanu plažu, što se ispostavilo kao dobar potez. Zadovoljni smo sezonom kupanja na gradskoj plaži. Osim meštana koji su se svakodnevno rashlađivali, na sunčanje i kupanje dolazili su brojni turisti našeg grada, i posetioci iz Rumunije. Ove godine nije zabeležen ni jedan slučaj davljenja, a nije bilo ni incidenata. Posećenost na uređenoj plaži, bila je odlična. Za narednu godinu planiramo da uvedemo nove sportske aktivnosti koje će biti od velikog značaja ne samo za naš Sportski savez već i za turizam Kladova“, rekao je sekretar Sportskog saveza opštine Kladovo.

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content