ПРИЈАВЕ ЗА ЧЛАНОВЕ ЛАФ-А

Представник Бироа за друштвена истраживања (БИРОДИ) Зоран Андрејић у сарадњи са Агенцијом за спречавање корупције одржао је састанак у Скупштинској сали општине Кладово са представницима цивилног друштва, синдиката и заинтересованим грађанима. Састанак је организован да би се представници цивилног друштва упознали са радом Комисије за избор чланова Локалног антикорупцијског форума (ЛАФ) у општини Кладово, као и да предложе кандидате који ће бити чланови форума.

Ема Атанасијевић, секретар Комисије, нагласила је да је Јавни позив за избор чланова овог радног тела расписан 24. августа и да траје 15 дана. Грађани у том периоду могу да пошаљу своје пријаве на адресу Општинске управе Кладово, а да би били кандидати за избор морају да испуњавају услове који су прописани Одлуком о утврђивању критеријума и поступка избора чланова локалног антикорупцијског форума општине Кладово. Обрасци за пријаве на Јавни позив налазе се на сајту општине Кладово.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content