ГОТОВО СА БРЧКАЊЕМ НА ГРАДСКОЈ ПЛАЖИ

Сезона купања на градској плажи у Кладову, од 1. септембра, званично је затворена. Како је протекла купалишна сезона и плановима за наредну годину разговарали смо са Борком Туфајевићем, секретаром Спортског савеза општине Кладово.

„Спортски савез општине Кладово, под покровитељством локалне самоуправе, добило је на коришћење легализовану плажу, што се испоставило као добар потез. Задовољни смо сезоном купања на градској плажи. Осим мештана који су се свакодневно расхлађивали, на сунчање и купање долазили су бројни туристи нашег града, и посетиоци из Румуније. Ове године није забележен ни један случај дављења, а није било ни инцидената. Посећеност на уређеној плажи, била је одлична. За наредну годину планирамо да уведемо нове спортске активности које ће бити од великог значаја не само за наш Спортски савез већ и за туризам Кладова“, рекао је секретар Спортског савеза општине Кладово.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content