ОПШТИНА КЛАДОВО И МИНИСТАРСТВО КУЛТУРЕ УЛАЖУ У УРЕЂЕЊЕ ЈЕДИНОГ БИОСКОПА У ГРАДУ

Уређење Дома културе

Министарство културе суфинсираће пројекат „Култура у покрету“ општине Кладово, везан за уређење биоскопске сале Дома културе, у износу од 12 милиона динара. Учешће локалне самоуправе, у истом пројекту, је око осам милиона динара.

Пројекат у оквиру конкурса „Градови у фокусу 2024.“ се односи на набавку нове опреме, замену пода и столица и постављање новог биоскопског платна. Једина биоскопско-позоришна и концертна сала у граду добиће потпуно нови сјај, савременију опрему и ентеријер и самим тим могућност за одржавање културних програма најразличитијих форми.

На конкурсу „Градови у фокусу 2024“ Министарство културе подржало је пројекте 47 градова и општина широм Србије, који су на овај начин добили прилику да обнове и адаптирају установе културе, за шта је опредељено 350 милиона динара. Изабране ЈЛС понеће титулу „Град у фокусу“, која ће им омогућити да буду препознате као релевантни национални центри развоја културе и на тај начин постану видљивије на културној мапи Републике Србије и Европе.

Уређење Дома културе
Уређење Дома културе
Уређење Дома културе
Уређење Дома културе
Уређење Дома културе
Уређење Дома културе
dom_kulture_fasada_6
dom_kulture_fasada_5
dom_kulture_fasada_4
dom_kulture_fasada_3
dom_kulture_fasada_2
dom_kulture_fasada_1
previous arrow
next arrow
фото: Општина Кладово
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content