JAVNI POZIV ZA ORGANIZOVANJE JAVNIH RADOVA DO 9. APRILA

Opština Kladovo i Nacionalna služba za zapošljavanje

Opština Kladovo i Nacionalna služba za zapošljavanje raspisali su Javni poziv za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica iz kategorije teže zapošljivih, koji se nalaze na evidenciji NSZ Filijala Bor-opština Kladovo sa ciljem očuvanja i unapređenja radnih sposobnosti nezaposlenih, ali i ostvarivanja određenog društvenog interesa. Za ovaj program u okviru LAPZ-a, lokalna samouprava opredelila je 6,7 miliona dinara.

Sredstva namenjena za organizovanje sprovođenja javnih radova koriste se za isplatu naknade za obavljeni posao licima angažovanim na javnim radovima u iznosu od po 40 hiljada dinara, na mesečnom nivou, i obuhvata troškove prevoza.

Pravo učešća na Javni poziv, koji je otvoren do 9. aprila, za organizovanje sprovođenja javnih radova na kojima se angažuju nezaposlena lica iz kategorije teže zapošljivih, imaju javna preduzeća i javne ustanove sa teritorije opštine Kladovo.

Prijava za sprovođenje javnog rada podnosi se u dva primerka NSZ za zapošljavanje-filijala Bor neposredno ili putem pošte, na propisanom obrascu koji se može preuzeti na sajtu opštine Kladovo i NSZ-a.

Dokumenta:

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content