RASPISAN KONKURS ZA DODELU TRADICIONALNIH NAGRADA

povelje i nagrade

Povodom Dana opštine Kladovo, 26. aprila, Komisija za dodelu nagrada i javnih priznanja SO Kladovo poziva građane, pravna lica, organe uprave, političke i nevladine organizacije da dostave predloge, u pisanoj formi sa argumentovanim obrazloženjem, za dodelu Povelje zahvalnosti, Nagrade za životno delo, godišnjih nagrada i Povelje počasni građanin.

Povelja zahvalnosti se dodeljuje za plodotvornu saradnju i izuzetan doprinos u afirmaciji opštine Kladovo, kao i za pruženu pomoć Opštini ili građanima.

Nagrada za životno delo može se dodeliti pojedincima, bez obzira na prebivalište, nacionalnu pripadnost, odnosno državljanstvo, čija dostignuća u kontinuitetu oplemenjuju ljudsko društvo.

Godišnje nagrade, do četiri najviše, dodeljuju se pojedincima ili kolektivima za postignute rezultate u učenju, sportu, kulturi, nauci, umetnosti, ali i za humanitarne aktivnosti.

Povelja počasni građanin dodeljuje se pojedincima za dela koja su doprinela i doprinose jačanju ugleda i razvoja Opštine, kao i za zasluge u razvoju saradnje, prijateljskih, privrednih, kulturnih i drugih odnosa između Opštine Kladovo i drugih opština, gradova ili država.

Predlozi se dostavljaju Komisiji za dodelu nagrada i javnih priznanja Skupštine opštine Kladovo, ul. Kralja Aleksandra 35, do 10. aprila.

Dokument:

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content