РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ ТРАДИЦИОНАЛНИХ НАГРАДА

повеље и награде

Поводом Дана oпштине Кладово, 26. априла, Комисија за доделу награда и јавних признања СО Кладово позива грађане, правна лица, органе управе, политичке и невладине организације да доставе предлоге, у писаној форми са аргументованим образложењем, за доделу Повеље захвалности, Награде за животно дело, годишњих награда и Повеље почасни грађанин.

Повеља захвалности се додељује за плодотворну сарадњу и изузетан допринос у афирмацији општине Кладово, као и за пружену помоћ Општини или грађанима.

Награда за животно дело може се доделити појединцима, без обзира на пребивалиште, националну припадност, односно држављанство, чија достигнућа у континуитету оплемењују људско друштво.

Годишње награде, до четири највише, додељују се појединцима или колективима за постигнуте резултате у учењу, спорту, култури, науци, уметности, али и за хуманитарне активности.

Повеља почасни грађанин додељује се појединцима за дела која су допринела и доприносе јачању угледа и развоја Општине, као и за заслуге у развоју сарадње, пријатељских, привредних, културних и других односа између Општине Кладово и других општина, градова или држава.

Предлози се достављају Комисији за доделу награда и јавних признања Скупштине општине Кладово, ул. Краља Александра 35, до 10. априла.

Документ:

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content