ПОДСТИЦАЈИ ЗА БИЉНУ ПРОИЗВОДЊУ И ЗА ПАРЦЕЛЕ НА ВЕРИФИКАЦИЈИ

пољопривредне културе

Пољопривредни произвођачи могу да поднесу захтеве за остваривање права на основне подстицаје у биљној производњи и за парцеле које су на верификацији, а на којима се налази биљна култура, саопштило је Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Ова могућност се односи на пољопривредне произвођаче који су извршили обнову регистрације, а уведена је како би им се изашло у сусрет и обезбедило да се у што већем броју пријаве за ову врсту подстицаја.

Парцеле на којима се налази биљна култура, а тренутно су на верификацији, и пре њеног завршетка ће бити видљиве на платформи еПодстицаји и корисници ће имати могућност да поднесу захтев за подстицаје у биљној производњи.

Обрада поменутих захтева уследиће након што парцеле буду одобрене и уписане у пољопривредно газдинство подносиоца захтева. Корисници који су већ поднели захтев за остваривање права на основне подстицаје у биљној производњи без парцела на којима се налази биљна култура, а које су на верификацији, потребно је да исти измене и укључе и те парцеле.

Обнова регистрације пољопривредног газдинства је могућа и уколико постоје парцеле на одобравању, а испуњени су сви остали прописани услови.

Сви заинтересовани пољопривредни произвођачи могу поднети захтев за подстицаје на порталу еПодстицаји, наводи се у саопштењу овог министарства.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content