РУКОМЕТАШИЦЕ ПОРАЖЕНЕ НА ДОМАЋЕМ ТЕРЕНУ

лопте за рукомет

У Спортској хали „Језеро“ у Кладову одиграна је утакмица 11. кола Прве рукометне лиге Србије за жене, група „Исток – А“, где су се састале домаћа екипа ЖРК „Ђердап“ и гостујућа екипа РК „Млади Радник“ из Радинца. Убедљиво је победила гостујућа екипа резултатом 39:25.

Одмах на почетку утакмице лидер на табели је јасно ставио до знања да је дошао по два бода, па су тако стално повећавали своју предност, да би на крају резултат гласио убедљивих 14 голова разлике.

Код домаћина девет голова је постигла капитен Јана Димитријевић, а боље од осталих су биле и сестре Анастасија и Марија Ранисављевић са по шест, односно пет датих голова. Код гошћи 10 голова постигла је Даница Зубановић, док је за играчицу утакмице проглашена Николина Стојановић из екипе „Младог Радника“.

После овог кола екипа ЖРК „Ђердап“ је остала на 8. позицији на табели, док је екипа из Радинца задржала челно место. Следећег викенда наше рукометашице гостују у Петровцу на Млави где се састају са екипом „Слоге“.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content