ДЕЖУРСТВО ПОЉОПРИВРЕДНИХ САВЕТОДАВАЦА У НАСЕЉИМА

пољопривреда

У сарадњи са локалном самоуправом, до 14. фебруара, стручњаци Пољопривредне саветодавне стручне службе Неготин помагаће пољопривредницима наше општине да обнове регистрацију својих газдинстава, на портал е Аграр.

Према плану, у уторак 13. фебруара од 10 сати, дежураће у сали дома у Кладушници и помагати мештанима тог места , али и Давидовца, Сипа и Текије.

У среду од 10 часова, у сали дома у Подвршки, обнову регистрације газдинстава моћи ће да обаве житељи Подвршке, Речице, Петровог села, Манастирице и Велике Каменице. Такође, у среду, од 10 часова, пољопривредници из Брзе Паланке, Купузишта, Реке, Грабовице и Велеснице биће у прилици да обнове регистрацију својих газдинстава, у сали дома у Брзој Паланци.

Ради обнове пољопривредних газдинстава, потребно је понети телефон којим је извршена пријава, личну карту и папир на коме су обележене парцеле које се раде и које су културе посејане или засађене, наводи се у саопштењу ПССС Неготин.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content