Službeni list 5/2019

[featured_image]
Preuzmi
Preuzimanje je moguće do [expire_date]
 • Verzija
 • Broj preuzimanja 20
 • Veličina fajla 495.11 KB
 • Broj fajlova 1
 • Datum kreiranja 14.02.2019.
 • Poslednji put ažurirano 12.08.2022.

Službeni list 5/2019

14. februar 2019.

Sadržaj:

 1. Odluka na saglasnost da SUR Elit koristi 4 parking mesta na javnom parkingu u Obilićevoj ulici koja su u datom trenutku slobodna
 2. Odluka kojom se Odluka br. 404-119/2017-P od 16.10.2017. godine stavlja van snage
 3. Odluka na saglasnost da "Vulić" doo Kladovo koristi 4 parking mesta na javnoj površini kp.br. 4221/2 KO Kladovo koja se koristi za parkiranje vozila
 4. Odluka kojom se Odluke br. 40-151/2018-I i 40-150/2018-Iod 12.12.2018. godine stavljaju van snage ... 2
 5. Odluka o imenovanju predstavnika za projektni tim "Razvoj interventne infrastrukture i zajedničkih usluga u slučaju vanrednih situacija u prekograničnoj oblasti Drobeta turnu Severin - Kladovo"
 6. Odluka o imenovanju predstavnika za projektni tim "Zelena ekonomija za zelene lokalne zajednice u podunavlju"
 7. Odluka o imenovanju predstavnika za projektni tim "Tajne srednjovekovnih tvrđava gvozdene kapije"
 8. Odluka u vezi raspoloživih ličnih resursa (uključujući neopravdane troškove), privremeno raspoložive fondove za aktivnosti do nadoknade na projektu "Razvoj interventne infrastrukture i zajedničkih usluga u slučaju vanrednih situacija u prekograničnoj oblasti Drobeta Turnu Severin - Kladovo"
 9. Odluka u vezi raspoloživih ličnih resursa (uključujući neopravdane troškove), privremeno raspoložive fondove za aktivnosti do nadoknade na projektu "Zelena ekonomija za zelene lokalne zajednice u podunavlju"
 10. Odluka u vezi raspoloživih ličnih resursa (uključujući neopravdane troškove), privremeno raspoložive fondove za aktivnosti do nadoknade na projektu "Tajne srednjovekovnih tvrđava gvozdene kapije"
 11. Odluka Upravnog odbora TOO Kladovo o likvidnosti i finansijkoj stabilnosti za sprovođenje partnerskih aktivnosti u okviru projekta "Lights on"
 12. Odluka o imenovanju predstvanika na projektu "Lights on"
 13. Odluka na zahtev zdravstvenog centra Kladovo o likvidnosti i finansijkoj stabilnosti za sprovođenje partnerskih aktivnosti pregogranične saradnje između Zdravstvenog centra Kladovo i Opšte bolnice Oršava u okviru projekta "Primena skrivenog potencijala: prekogranične institucione sinergije kao efektivno rešenje za unapređenje zdravstvenih usluga koje realizuje Opštinska bolnica Or šava i Zdravstveni centar Kladovo u oblasti prevencije i lečenja raka"
 14. Odluka o imenovanju predstavnika prekogranične saradnje između Zdravstvenog centra Kladovo i Opšte bolnice Oršava na projektu"Primena skrivenog potencijala: prekogranične institucione sinergije kao efektivno rešenje za unapređenje zdravstvenih usluga koje realizuje Opštinska bolnica Oršava i Zdravstveni centar Kladovo u oblasti prevencije i lečenja raka"
 15. Odluka na zahtev MZ Grabovice za postavljanje na dužnost sekretara Mesne zajednice sa nadoknadom od 15.000,00 dinara
Podeli ovu stranu
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”).
U redu