Службени лист 5/2019

[featured_image]
Download
Download is available until [expire_date]
 • Version
 • Download 1141
 • File Size 495.11 KB
 • File Count 1
 • Create Date 14.02.2019.
 • Last Updated 12.08.2022.

Службени лист 5/2019

14. фебруар 2019.

Садржај:

 1. Одлука на сагласност да СУР Елит користи 4 паркинг места на јавном паркингу у Обилићевој улици која су у датом тренутку слободна
 2. Одлука којом се Одлука бр. 404-119/2017-П од 16.10.2017. године ставља ван снаге
 3. Одлука на сагласност да "Вулић" доо Кладово користи 4 паркинг места на јавној површини кп.бр. 4221/2 КО Кладово која се користи за паркирање возила
 4. Одлука којом се Одлуке бр. 40-151/2018-I и 40-150/2018-Iод 12.12.2018. године стављају ван снаге ... 2
 5. Одлука о именовању представника за пројектни тим "Развој интервентне инфраструктуре и заједничких услуга у случају ванредних ситуација у прекограничној области Дробета турну Северин - Кладово"
 6. Одлука о именовању представника за пројектни тим "Зелена економија за зелене локалне заједнице у подунављу"
 7. Одлука о именовању представника за пројектни тим "Тајне средњовековних тврђава гвоздене капије"
 8. Одлука у вези расположивих личних ресурса (укључујући неоправдане трошкове), привремено расположиве фондове за активности до надокнаде на пројекту "Развој интервентне инфраструктуре и заједничких услуга у случају ванредних ситуација у прекограничној области Дробета Турну Северин - Кладово"
 9. Одлука у вези расположивих личних ресурса (укључујући неоправдане трошкове), привремено расположиве фондове за активности до надокнаде на пројекту "Зелена економија за зелене локалне заједнице у подунављу"
 10. Одлука у вези расположивих личних ресурса (укључујући неоправдане трошкове), привремено расположиве фондове за активности до надокнаде на пројекту "Тајне средњовековних тврђава гвоздене капије"
 11. Одлука Управног одбора ТОО Кладово о ликвидности и финансијкој стабилности за спровођење партнерских активности у оквиру пројекта "Lights on"
 12. Одлука о именовању предстваника на пројекту "Lights on"
 13. Одлука на захтев здравственог центра Кладово о ликвидности и финансијкој стабилности за спровођење партнерских активности прегограничне сарадње између Здравственог центра Кладово и Опште болнице Оршава у оквиру пројекта "Примена скривеног потенцијала: прекограничне институционе синергије као ефективно решење за унапређење здравствених услуга које реализује Општинска болница Ор шава и Здравствени центар Кладово у области превенције и лечења рака"
 14. Одлука о именовању представника прекограничне сарадње између Здравственог центра Кладово и Опште болнице Оршава на пројекту"Примена скривеног потенцијала: прекограничне институционе синергије као ефективно решење за унапређење здравствених услуга које реализује Општинска болница Оршава и Здравствени центар Кладово у области превенције и лечења рака"
 15. Одлука на захтев МЗ Грабовице за постављање на дужност секретара Месне заједнице са надокнадом од 15.000,00 динара
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content