ОДРЖАН САСТАНАК СА ТАКСИ ПРЕВОЗНИЦИМА

састанак са такси превозницима

У сали Скупштине општине Кладово одржан је састанак са таксистима, на коме је било речи о баждарењу таксиметара и текућим проблемима. Састанку су присуствовали Бојан Божановић, заменик председника општине, Бранислав Мајкановић, општински саобраћајни инспектор и Анђела Флорић, саобраћајни инжењер.

-Општина Кладово се обавезала да ће финансирати израду елабората стазе дужине један километар, на основу које ће лиценцирана фирма обавити баждарење таксиметара. Тиме ће се смањити трошкови таксиста, јер неће морати да иду за Београд или Параћин. До краја године обавићемо редовну контролу документације и потребне опреме, у свим такси возилима, рекао је Бранислав Мајкановић.

На састанку је било речи и о сузбијању рада нелегалних такси превозника. Заменик председника општине, Бојан Божановић, рекао је да се очекује да ускоро стигне додатних 15 такси табли, и да ће их укупно бити 35.

-Драго ми је да су многи обновили свој возни парк. Ускоро ће бити расписан тендер за јавно-приватно партнерство чиме ће се изабрати превозник за јавни линијски превоз путника на територији општине Кладово. Тиме ће се смањити број нелегалних таксиста, а сигурно ће допринети развоју наше општине, јер ћемо имати уређен јавни превоз за све правце, возила и возаче по стандардима. Наш циљ је да уредимо јавни превоз и зато апелујем да суграђани не улазе у необележена и нелегална возила која обављају такси превоз, истакао је Бојан Божановић, заменик председника општине Кладово.

састанак са такси превозницима
састанак са такси превозницима
razgovor_sa_taksistima_2
razgovor_sa_taksistima_1
previous arrow
next arrow
фото: Општина Кладово
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content