ЂАЦИ ПРВАЦИ ЗАСАДИЛИ „ДРВО ГЕНЕРАЦИЈЕ“

У дворишту Основне школе „Вук Караџић“ у Кладову, у оквиру „Дечије недеље“, ђаци прваци засадили су своје „Дрво генерације“. Садњи младице руја, осим ученика, учитељица и директора школе, присуствовали су и представници локалне самоуправе Бојан Божановић, заменик председника општине Кладово и заменик начелника Општинске управе, Душан Белић.

-И ове године смо у „Дечијој недељи“ имали више манифестација које смо испратили као локална самоуправа. Ђаци су прво посетили локалну самоуправу и видели чиме се бавимо и како својим радом доприносимо развоју целокупне заједнице. Данас смо ту да се дружимо са децом, да посадимо ново „Дрво генерације“ којег ће се сећати сви ови малишани. Лепа је акција, и треба је неговати сваке године. Они сада цртају своје жеље, а можда већ сутра неко постане професор, наставник или учитељ. Ова деца су наша будућност и морамо као локална самоуправа да будемо одговорни према нашој заједници, а највише према њима, јер они су наша будућност, рекао је Бојан Божановић, заменик председника општине Кладово.

drvo_generacije_2023_6
drvo_generacije_2023_5
drvo_generacije_2023_4
drvo_generacije_2023_3
drvo_generacije_2023_2
drvo_generacije_2023_1
previous arrow
next arrow
фото: општина Кладово
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content