ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

Скупштина општине 04.10.2023. - Председник Саша Николић за говорницом

На редовном заседању Скупштине општине Кладово, одборници су усвојили четири тачке дневног реда. Седницом је председавао Радован Арежина, председник СО Кладово, а присуствовали су Саша Николић, председник општине и заменик председника, Бојан Божановић.

Одборници су прихватили предлоге решења о давању сагласности на Програм коришћења буџетске помоћи-субвенција ЈП „Јединство“ и ЈП „Комуналац“. Председник општине је обавестио одборнике да је „Транспарентност Србија“ и ове године спровела истраживање „Индекс транспарентности локалне самоуправе у Србији-ЛТИ“. На основу оцењивања и рангирања свих јединица локалних самоуправа у Србији, према индексу транспарентности, Кладово је на 14. месту од 145 рангираних јединица локалних самоуправа.

На седници је усвојен и предлог решења о давању сагласности на Финансијски план и Програм коришћења субвенција Друштву са ограниченом одговорношћу „Зоохигијена и ветерина“.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content