НОВЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ У ТВРЂАВИ ФЕТИСЛАМ И У ДОМУ КУЛТУРЕ

Да би се поспешила наплата карата, са којом се отпочело након реновирања тврђаве Фетислам, али и олакшало нашим туристима који нису из општине да набаве улазницу, модерна технологија сем у тврђави, биће инсталирана ускоро и за биоскоп Дома културе.

Бојан Божановић, заменик председника општине Кладово истиче да „морамо да искористимо нове технологије, јер самим тим поспешујемо наплату карата и олакшавамо туристима, да сутрадан у најави можда буде и „он лајн“ продаја улазница. Фетислам је жива ствар која се развија и морамо да идемо у правцу у коме иде и сама тврђава. Путем програма „Градови у фокусу“, које суфинансира Министарство културе Републике Србије, заједно са општином, у процесу реализације је набавка таквог система и за биоскоп Дома културе, чиме ћемо поспешити сам рад ове установе. У процесу реализације је и модернизација саме спољашности Дома културе и мислимо да ће, у наредном периоду, то постати репрезентативан објекат у самом Кладову“, рекао је заменик председника општине Кладово.

фото: општина Кладово

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content