IN MEMORIAM

Првог дана августа опростили смо се од нашег начелника Општинске управе Кладово и вољеног колеге Златка Калиновића, дипломираног правника.

Рођен је 23. јуна 1971. године у Кладову, где је завршио основну и средњу школу. На Правном факултету у Београду дипломирао је 2000. године. Каријеру у свом родном месту започео је у Општинском суду Кладово 1. фебруара 2002. године, а три године касније заснива радни однос у Општинској управи Кладово. Као самостални стручни сарадник 2009. године постављен је на радно место шефа Службе за утврђивање, наплату и контролу изворних прихода општине Кладово, а од 1. јануара 2016. године обављао је функцију Правобраниоца општине Кладово. За начелника Општинске управе Кладово постављен је 25. септембра 2018. године.

Златка Калиновића памтићемо као врсног правника али пре свега као човека великог и топлог срца спремног да сваког саслуша и помогне.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content