ОДРЖАНА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

На данашњој седници Општинског већа којом је председавао Саша Николић, председник већа, прихваћен је предлог Решења о постављењу правобраниоца општине Кладово, као и предлог Одлуке о додели награда и поклона учесницима манифестације „Златна бућка Ђердапа“, за ову годину. Средства за финансирање награда и поклона обезбеђена су из буџета општине Кладово.

Већници су усвојили предлог Решења о постављењу правобраниоца општине Кладово, Милене Братић Јанковић, дипломираног правника, на период од пет година, почев од 14. августа ове године.

Чланови Општинског већа прихватили су и предлог Одлуке о додели награда и поклона учесницима манифестације „Златна бућка Ђердапа“. Овом Одлуком одређује се новчани износ који ће се доделити учесницима такмичења у лову сома на бућку и то за освојено прво место 120 хиљада динара, друго 80 и за освојено треће место 50 хиљада динара. Учесницима такмичења у пецању на пловак уручиће се награде у виду поклона. Девојчице и дечаци за освојено прво место добиће поклон у износу од по 10 хиљада динара, другопласирани по седам и трећепласирани добиће поклон у износу од по пет хиљада динара.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content