ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ДОДЕЛИЛА ЗАХВАЛНИЦЕ

Туристичка организација општине Кладово у петак је у Хотелу „Ђердап“ локалним излагачима и произвођачима домаћих производа доделила Захвалнице за допринос развоју туризма општине Кладово, промоцију културних вредности и учешће у организовању туристичких манифестација.

„Више од 50 локалних излагача је део туристичке понуде општине Кладово, који своје производе из године у годину обогаћују и усавршавају, а ово је само један од начина да им покажемо колико су важна карика у туристичкој привреди наше општине“, рекла је Александра Васиљевић, директор Туристичке организације општине Кладово.

Додели Захвалница присуствовао је и Саша Николић, председник општине Кладово, који се овом приликом осврнуо и на предстојећа улагања која ће у будућности директно утицати на развој туризма у општини Кладово.

-Наш задатак је да локалним туристичким привредницима створимо још боље услове за рад и обезбедимо додатно простор који ће омогућити већу продају сувенира и производа из домаће радиности, истакао је председник општине Кладово.

took_zahvalnice_1
took_zahvalnice_2
took_zahvalnice_3
took_zahvalnice_4
took_zahvalnice_5
took_zahvalnice_6
took_zahvalnice_7
previous arrow
next arrow

фото: Туристичка организација општине Кладово

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content