ОПШТИНСКО ВЕЋЕ ОДРЖАЛО СЕДНИЦУ

На данашњој седници Општинског већа, којом су председавали председник Саша Николић и Бојан Божановић, заменик, усвојени су бројни предлози.

Усвојен је предлог Јавног конкурса за доделу средстава из буџета општине Кладово за подстицање пројеката или недостајућег дела средстава за финансирање пројеката од јавног интереса које реализују удружења грађана за 2023. годину. Већници су прихватили предлог Решења о образовању Комисије за утврђивање испуњености услова возила за обављање такси превоза, као и предлог Решења о образовању Комисије за техничко регулисање саобраћаја.

Чланови Општинског већа усвојили су предлог Одлуке о престанку функције некатегорисаног пута на делу површине у насељу Подвршка и предлог Одлуке о покретању поступка отуђења неизграђеног грађевинског земљишта из јавне својине Општине Кладово, непосредном погодбом, ради исправке граница суседних катастарских парцела и то дела површине у насељу Велесница.

Већници су прихватили предлог Решења о разрешењу и именовању члана Жалбене Комисије, али и извештај о раду ове комисије за 2022. годину. Поред тога, прихваћени су и предлози Решења о именовању школских одбора у „Средњој школи“ Кладово, Основној музичкој школи „Константин Бабић“ и у Основној школи „Хајдук Вељко“ у Корбову.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content