ШКОЛЕ ПРОСЛАВИЛЕ САВИНДАН

фото: општина Кладово

У Основној школи „Вук Караџић“ и у Средњој школи у Кладову директори, ученици, просветни радници, родитељи, свештенство цркве Светог Георгија и представници локалне самоуправе, данас су, уз пригодан програм, прославили школску славу Савиндан, којим се обележава сећање на српског просветитеља, творца законодавства и првог српског архиепископа. У школама, програм је почео химном посвећеном Светом Сави.

Након резања колача, домаћин овогодишње славе у ОШ „Вук Караџић“, наставник математике, Дејан Радуловић предао је колач будућем домаћину Моники Настић, из реда родитеља, а у Средњој школи Јелена Петковић, професорка хемије, будућем колачару Игору Спасићу, професору информатике.

У име локалне самоуправе и своје лично име честитке просветним радницима и ђацима општине Кладово упутио је Бојан Божановић, заменик председника општине, и поручио ђацима да буду успешни и да остваре своје планове, а локална самоуправа је ту да им обезбеди још боље услове за образовање.

У кладовској осмогодишњој школи уручене су награде и похвале ђацима и наставницима за учешће на општинским и окружним такмичењима, као и за учествовање на Светосавском квизу.

skolska_slava_2023_1
skolska_slava_2023_10
skolska_slava_2023_11
skolska_slava_2023_2
skolska_slava_2023_4
skolska_slava_2023_3
skolska_slava_2023_5
skolska_slava_2023_6
skolska_slava_2023_7
skolska_slava_2023_8
skolska_slava_2023_9
previous arrow
next arrow
фото: општина Кладово
Подели ову страну
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Translate »