ОПШТИНСКО ВЕЋЕ УСВОЈИЛО БРОЈНЕ ПРЕДЛОГЕ

На првој овогодишњој седници Општинског већа којом је председавао Бојан Божановић, заменик председника општине, усвојен је План енергетске ефикасности општине Кладово за 2022./2023. годину. У претходном периоду реализоване су поједине мере енергетске ефикасности као што је обнављање енергетског омотача и енергетска санација заменом столарије и уређењем фасаде, као и промена већег дела јавног осветљења енергетски ефикасним ЛЕД светиљкама. У овој години очекују се додатна смањења потрошње енергије.

Чланови Општинског већа усвојили су предлог Правилника о начину објављивања регистра предузећа и установа чији је оснивач општина Кладово, предлог Решења о образовању Комисије за планове, а прихваћене су и понуде за радове који су предвиђени планом за текућу годину ЈП „Комуналац“. Усвојен је и захтев Комисије за доделу средстава у области спорта.

Чланови Општинског већа једногласно су усвојили и позив града Зрењанина о прихватању учешћа у манифестацији Србија у Ритму Европе. Наша општина ће учешћем на овој манифестацији промовисати не само младе музичке таленте већ и сам град као туристичко место.

vece_17012023_1
vece_17012023_2
previous arrow
next arrow
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content