ПУ „НЕВЕН“ ОПРЕМЉЕН И УРЕЂЕН

фото: општина Кладово

Предшколска установа „Невен“ у Кладову је, захваљујући средствима локалне самоуправе, опремила и уредила своја два објекта па ће боравак малишанима и васпитачима представљати право задовољство. Објекат су данас посетили Саша Николић, председник општине Кладово и Славољуб Малетић, помоћник председника.

-Годинама уназад локална самоуправа и председник Саша Николић помажу вртић. Урађено је доста и видљиве су промене. Јаслени део је проширен, нов мобилијар у дворишту постављен је у оба објекта, монтиран је видео надзор, а кухиња је опремљена неопходним елементима за припрему хране. У оба објекта уписано је укупно 444 малишана, истиче Јасмина Влаисављевић, директорка ПУ „Невен“.

„Општина у континуитету издваја новац из буџета за опремање вртића. Најсрећнији смо када чинимо за нашу децу и ово је најлепша инвестиција. Додате су две нове просторије, постављен је видео надзор, а кухиња је опремљена по Хасапу. Трудимо се да деца имају што боље услове за боравак а васпитачи за рад, нагласио је Саша Николић, председник општине Кладово.

Маријана Паулесковић, васпитач каже да нова дидактичка средства, играчке и намештај много значе деци и запосленима и додаје да се код деце формирају боља интересовања, занимљивије је, а вртић изгледа веселије и живахније.

obdaniste_3
obdaniste_11
obdaniste_10
obdaniste_9
obdaniste_12
obdaniste_8
obdaniste_7
obdaniste_13
obdaniste_6
obdaniste_2
obdaniste_1
obdaniste_5
obdaniste_4
previous arrow
next arrow
фото: општина Кладово
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content