ДЕЧАК ПРВА БЕБА У ОВОЈ ГОДИНИ

фото: општина Кладово

Првa беба рођена 1. јануара, око 10:40 часова у кладовском породилишту, је дечак. Мајка Марина Митровић, којој је ово други син, на свет је донела малог Огњена тешког 3.350 грама, и дугог 55 сантиметара.

Као и ранијих година, челници локалне самоуправе Бојан Божановић, заменик председника општине, и Славољуб Малетић, помоћник, обишли су мајку и бебу, честитали од срца, и уручили златник и пригодан поклон са неопходном козметиком за бебу, ћебенцетом, јастуком, играчком, оделцима, пеленама…

-Као што и држава ради на мерама које ће побољшати услове за повећање наталитета, тако и локална самоуправа чини све да подстакне повећање броја новорођене деце у општини Кладово. То је дуг процес, али морамо сви заједно да размишљамо о томе. Здравствени центар „Кладово“ има добар кадар и услове који могу да одговоре на такве задатке, рекао је Божановић, заменик председника општине Кладово.

У разговору са др Маријаном Радукановић, педијатром, др Кристином Петровић, гинекологом и др Марицом Настасијевић, педијатром, сазнајемо да је прошле године рођено 105 беба, а да је ранијих година било испод 100 рођених беба на годишњем нивоу.

prve_bebe_1
prve_bebe_3
prve_bebe_4
prve_bebe_5
prve_bebe_2
previous arrow
next arrow
фото: општина Кладово
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content