ОТВОРЕНO ДЕЧЈЕ ИГРАЛИШТЕ У ПАРКУ „ЈЕЗЕРО“

фото: општина Кладово

Уз музички програм и Деда Мраза, који је дечици Предшколске установе „Невен“ поделио новогодишње пакетиће, данас је отворено реконструисано игралиште за децу у градском парку „Језеро“. Отварању паркића присуствовало је руководство општине, Туристичка организација, директорка и васпитачи ПУ „Невен“ и бројни родитељи.

Саша Николић, председник општине Кладово, рекао је да су испунили обећање дато пре пар месеци да ће парк бити уређен. Поставићемо и видео мониторинг јер желимо да сачувамо леп парк, да буде огледало града. Ово није једини уређен паркић у овој години. Планирамо да, следеће године, уредимо дечје паркове и по Месним заједницама, истакао је Николић.
Играње у овом паркићу представљаће малишанима право задовољство јер је постављено мноштво нових и занимљивих справа.

park_jezero_2
park_jezero_11
park_jezero_3
park_jezero_1
park_jezero_4
park_jezero_5
park_jezero_8
park_jezero_7
park_jezero_9
park_jezero_10
previous arrow
next arrow

фото: општина Кладово

Малишанима су на располагању мултифункционални комплекс са две и четири куле, металне љуљашке са по два седишта и такозвано „гнездо“, њихалице на опрузи у облику мотора, коњића и патке. Деца ће уживати и на пењалици-пирамиди, металној вртешки и клацкалици. У лепом парку, постављени су вишенаменски реквизити у облику брода и рибарске мреже и интерактивни панели за цртање.

Локална самоуправа определила је новац из буџета за уређење дечјег игралишта, а испоручилац реквизира су „Еко про“ из Гајдобре и „Сомбор електро“ из Сомбора.

фото: општина Кладово

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content