ПРЕКОГРАНИЧНА САРАДЊА

У Општинској управи Кладово одржан је трећи по реду инфо дан поводом новог позива за прикупљање предлога пројеката у оквиру програма прекограничне сарадње Inrerreg IPA CBC Румунија-Србија. Позиву су се одазвали заинтересовани из Кладова, Неготина, Бора, Мајданпека и Румуније. Рок за подношење пријава је 1. фебруар 2023. године.

Састанку је присуствовало око 50 корисника прошлих позива прекограничне сарадње, представници Министарства за развој, јавне радове и управу из Букурешта, Министарства за Европске интеграције Републике Србије, Антене-заједничког секретаријата из Зрењанина и канцеларије заједничког секретаријата за имплементацију и реализацију пројеката IPA CBC Румунија-Србија из Темишвара, и представници из борског округа. Окупили су се како би се пружили одговори потенцијалним апликантима и дале смернице за попуњавање и подношење Пријавног формулара и додатне документације. Актуелне теме овогодишњег програма су заштита животне средине, енергетска ефикасност, култура, туризам и социо-економски развој.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content