ОДРЖАНА СЕДНИЦА ОПШТИНСКОГ ВЕЋА

На седници Општинског већа донета је Одлука о расписивању Јавног конкурса и сам Јавни конкурс за учешће домаћинстава у спровођењу мере енергетске санације уградњом соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатских вентила и делитеља топлоте на територији општине Кладово и у наредном периоду биће објављен путем средстава јавног информисања.

Утврђен је и предлог Одлуке о изменама и допуни Одлуке о приступању изради Плана развоја Кладова за период од 2022-2029. године, стратешког документа на основу кога ће се радити средњорочни планови. Заменик председника општине Бојан Божановић позвао је присутне да се укључе у рад Партнерског форума како би чуло што више предлога јер се ради од будућности нашег места.

Усвојен је и предлог Програма за рад Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на подручју локалне самоуправе. Реч је изради Пројекта система видео надзора за аутоматску детекцију саобраћајних прекршаја и набавку и уградњу барикадних стубића у зони школе у Кладову. Започет је поступак како би јавна предузећа остварила право на субвенције од општине Кладово. Измена плана је урађена да би се набавио камион смећар и енергенти за несметан рад током предстојеће грејне сезоне.

opst_vece_2
opst_vece_1
previous arrow
next arrow
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content