ДРУЖЕЊЕ СА ОСНОВЦИМА ПОВОДОМ „ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ“

Све образовне установе у нашој општини бројним активностима и радионицама обележавају „Дечију недељу“, од 3. до 7. октобра, под слоганом „Шта детету треба да расте до неба!?“, уз традиционално дружење са представницима локалне самоуправе.

Тако је било и данас у основним школама у Кладову, Подвршки, Текији, Корбову и Брзој Паланци које су обишли Саша Николић, председник Општине Кладово и Бојан Божановић, заменик председника и Славољуб Малетић, помоћник председника.

Као и ранијих година поводом „Дечије недеље“ било је лепо и весело. Ђаци прваци се, по традицији, учлањују у Дечији Савез. Ученици кладовске школе, данас су, у школском дворишту засадили „Дрво генерације“, а под слоганом „Украси простор око себе порукама среће“ малишани су кредом у боји цртали и исписивали поруке. У неким школама данас је одржан спортски дан, а у другим школама учитељице су помогле деци у кореографији при извођењу песме „Све што расте и треба да расте“ и рецитовању.

decija_nedelja_2
decija_nedelja_22
decija_nedelja_21
decija_nedelja_20
decija_nedelja_19
decija_nedelja_18
decija_nedelja_17
decija_nedelja_16
decija_nedelja_15
decija_nedelja_14
decija_nedelja_13
decija_nedelja_12
decija_nedelja_11
decija_nedelja_10
decija_nedelja_9
decija_nedelja_8
decija_nedelja_7
decija_nedelja_6
decija_nedelja_5
decija_nedelja_4
decija_nedelja_3
previous arrow
next arrow
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content