ШКОЛСКО ЗВОНО ПОЗВАЛО ЂАКЕ У КЛУПЕ

фото: општина Кладово

Интонирању химне Републике Србије “Боже правде“ у Средњој школи у Кладову данас су присуствовали ђаци, професори али и челници локалне самоуправе. За ђаке прваке 1. септембар представља посебан дан који ће памтити читавог живота.

Радост и узбуђење првака, поред родитеља нису крили ни учитељи. Локална самоуправа, на лично инсистирање Саше Николића, председника општине Кладово и његовог тима првацима је поклонила комплет уџбеника.

Бојан Божановић, заменик председника општине Кладово, присуствовао је пријему ученика првог разреда у јединој Средњој школи у општини. Нешто касније, посетио је прваке и поделио је уџбенике у основним школама у Текији, Подвршки, Брзој Паланци и Корбову.

У ОШ „Вук Караџић“, у Кладову први пут у школске клупе, у три одељења, сешће 83 ђака, а у Новом Сипу, Давидовцу и Кладушници наставу ће похађати 14 првака. У Корбову, у први разред уписана су четири, а у истуреним одељењима у Рткову шест и Вајузи један ђак. Основну школу у Брзој Паланци уписало је пет ђака првака, Велика Каменица једног и Килома два. У текијској основној школи прва слова ће учити три, а у Подвршки пет ученика.

Заменик председника општине Кладово, Бојан Божановић, сем поделе уџбеника разговарао је са директорима школа, учитељима и наставницима о предстојећој грејној сезони и текућим проблемима.

nova_skolska_godina_2
nova_skolska_godina_8
nova_skolska_godina_3
nova_skolska_godina_4
nova_skolska_godina_10
nova_skolska_godina_5
nova_skolska_godina_6
nova_skolska_godina_7
nova_skolska_godina_9
previous arrow
next arrow
фото: општина Кладово
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content