НОВЕ ЦЕНЕ ЗА ВОДУ И ГРЕЈАЊЕ

фото: ТВ Кладово

Одлука о корекцији цена грејања, пијаће воде и канализације од 1. септембра једногласно је усвојена на јучерашњој седници Општинског већа.

Измењене су цене воде за пиће. Кубик воде за стамбени простор износиће 44,81 динар, за пословни простор 60,71 динар, а за фиксни део издвајаће се 187 динара. Промењене су цене и за канализацију па ће се за стамбени простор плаћати 40,53 динара, а за пословни простор 54,97 динара по кубику.

Од почетка септембра станари у зградама и пословни простор без мерних уређаја издвајаће 86,45 динара по квадрату за грејање. За станове који имају уграђене мерне уређаје износиће 6,06 динара за киловат час за стамбени и пословни простор, док ће фиксни део по киловату бити увећан на 242 динара.

На седници Општинског већа усвојена је Одлука о измени плана јавних набавки која садржи реконструкцију пумпног постројења и повезивање измењивача топлоте у Топлани Центар у Кладову, али и набавку и уградњу котла у ОШ „Хајдук Вељко“ у Корбову које финансира локална самоуправа.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content