ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА КЛАДОВА НА МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА

разгледнице

Туристичка организација општине Кладово своју туристичку понуду представиће на 45. Међународном сајму туризма у Београду, од 22. до 25. фебруара. Као и претходних година, у хали 4 београдског сајма на заједничком штанду „Доње Подунавље“ са колегама из Голупца, Голубачке тврђаве, Националног парка „Ђердап“, Мајданпека, Лепенског вира, Смедерева и Неготина презентоваће сву лепоту Источне Србије.

Поред новог рекламног материјала у виду флајера, водича, разгледница, рекламних кеса и беџева, на видео биму биће емитовани промо филмови који ће додатно приближити и привући пажњу многобројних посетилаца жељних путовања. Ове године, Туристичка организација општине Кладово, посебан акценат ставља на обележавање 500 година тврђаве Фетислам.

За посетиоце штанда биће организована наградна игра која укључује ноћења, оброке у локалним ресторанима и обиласке бројних локалитета уз стручну пратњу водича.

Захваљујући георафском положају, културно-историјским знаменитостима, природним лепотама, али и планским улагањима локалне самоуправе у туризам, нашу општину је лане посетило 44.000 туриста, од чега је 33.700 домаћих, а 10.300 страних. Забележено је 104.000 ноћења, од чега је 80.600 домаћих и 23.500 страних туриста, истичу у ТОО Кладово.

На 45. Међународном сајму туризма, најзначајнијој туристичкој манифестацији у целој Југоисточној Европи биће присутно више од 500 излагача из 27 земаља.

фото: Туристичка организација општине Кладово

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content