SEDNICA SKUPŠTINE OPŠTINE KLADOVO

Marina u Kladovu sa logom opštine

Na Sednici Skupštine opštine Kladovo, odbornici su usvojili predlog Odluke o pristupanju izmenama Statuta opštine, kao i Odluku o dopuni odluke o određivanju lokacije za odlaganje građevinskog otpada i otpada od rušenja objekata. Sednicom je predsedavao Radovan Arežina, predsednik SO Kladovo, a prisustvovali su Saša Nikolić, predsednik opštine i njegov zamenik, Bojan Božanović.

Naime, Komisija za statutarna pitanja i normativna akta, kao nadležno radno telo Skupštine opštine Kladovo, pokrenula je predlog za izmenu Statuta opštine. Nacrt izmene, odradiće Komisija imenovana Odlukom SO Kladovo.

Odbornici su usvojili i Odluku o dopuni odluke o određivanju lokacije za odlaganje građevinskog otpada i otpada od rušenja objekata. Nova lokacija nalazi se u KO Velika Vrbica, vlasništvo je opštine Kladovo, i kao takva prema poziciji i potrebama zadovoljava kapacitet koji je potreban za odlaganje građevinskog otpada.

foto: Opština Kladovo

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content