СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ КЛАДОВО

Марина у Кладову са логом општине

На Седници Скупштине општине Кладово, одборници су усвојили предлог Одлуке о приступању изменама Статута општине, као и Одлуку о допуни одлуке о одређивању локације за одлагање грађевинског отпада и отпада од рушења објеката. Седницом је председавао Радован Арежина, председник СО Кладово, а присуствовали су Саша Николић, председник општине и његов заменик, Бојан Божановић.

Наиме, Комисија за статутарна питања и нормативна акта, као надлежно радно тело Скупштине општине Кладово, покренула је предлог за измену Статута општине. Нацрт измене, одрадиће Комисија именована Одлуком СО Кладово.

Одборници су усвојили и Одлуку о допуни одлуке о одређивању локације за одлагање грађевинског отпада и отпада од рушења објеката. Нова локација налази се у КО Велика Врбица, власништво је општине Кладово, и као таква према позицији и потребама задовољава капацитет који је потребан за одлагање грађевинског отпада.

фото: Општина Кладово

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content