Dnevni informator

Dnevni informator

DNEVNI INFORMATOR

DOGAĐAJA I POJAVA NA TERITORIJI OPŠTINE KLADOVO
do 08,00 časova, dana 19.07.2024. godine

Vatrogasna jedinica

VATROGASNO-SPASILAČKA JEDINICA KLADOVO

Nije bilo poziva za intervencije.

IZVEŠTAJ ZDRAVSTVENOG CENTRA KLADOVO

Hitna služba ZC Kladovo imala je 5 poziva za intervencije na terenu.

Vodosnabdevanje i grejanje

IZVEŠTAJ JP JEDINSTVO KLADOVO

Zbog radova na mreži bez vode će, u periodu od 09.00-11.00 časova, biti potrošači u naselju „Pesak“ u Kladovu (uključujući i okolne ulice), dok će u periodu od 11.00-14.00 časova bez vode zbog radova na mreži biti potrošači u naselju „Dedinje“ u Kladovu.
Takođe, u periodu od 09.00-14.00 časova predviđeni su radovi na mreži u naselju Podvrška, tako da, u zavisnosti od situacije na terenu postoji mogućnost isključenja potrošača sa mreže.
Zbog neracionalne i povećane potrošnje vode, počevši od 18.07.2024 godine, u vremenu od 07.00-19.00 časova, uvodi se privremena obustava distribucije vode u naselju Velika Kamenica. Odluka o privremenoj obustavi će se sprovoditi do stabilizacije situacije u vodosistemu.

Snabdevanje strujom

IZVEŠTAJ O SNABDEVANJU ELEKTRIČNOM ENERGIJOM

Danas nema planiranih radova na elektroenergetskoj mreži, tako da svi potrošači trenutno imaju uredno snabdevanje električnom energijom.

Vremenska prognoza

VREMENSKA PROGNOZA RHMZ

UPOZORENJE ZA PODRUČJE SRBIJE NA GRMLJAVINSKE NEPOGODE
Pljuskovi i grmljavine koji se na području Srbije očekuju u narednom periodu lokalno će biti intenzivniji i praćeni gradom, jakim ili olujnim vetrom.
SLABLJENJE INTENZITETA TOPLOTNOG TALASA U SRBIJI
Maksimalna temperatura danas (19.07.) od 34 do 37 °S, a zatim od subote manji pad temperature pa se najviše dnevna temperatura očekuje u intervalu od 30 do 34 °S.
U većim urbanim sredinama i dalje tropske noći.

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content