Дневни информатор

Дневни информатор

ДНЕВНИ ИНФОРМАТОР

ДОГАЂАЈА И ПОЈАВА НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ КЛАДОВО
до 08,00 часова, дана 19.07.2024. године

Ватрогасна јединица

ВАТРОГАСНО-СПАСИЛАЧКА ЈЕДИНИЦА КЛАДОВО

Није било позива за интервенције.

ИЗВЕШТАЈ ЗДРАВСТВЕНОГ ЦЕНТРА КЛАДОВО

Хитна служба ЗЦ Кладово имала је 5 позива за интервенције на терену.

Водоснабдевање и грејање

ИЗВЕШТАЈ ЈП ЈЕДИНСТВО КЛАДОВО

Због радова на мрежи без воде ће, у периоду од 09.00-11.00 часова, бити потрошачи у насељу „Песак“ у Кладову (укључујући и околне улице), док ће у периоду од 11.00-14.00 часова без воде због радова на мрежи бити потрошачи у насељу „Дедиње“ у Кладову.
Такође, у периоду од 09.00-14.00 часова предвиђени су радови на мрежи у насељу Подвршка, тако да, у зависности од ситуације на терену постоји могућност искључења потрошача са мреже.
Због нерационалне и повећане потрошње воде, почевши од 18.07.2024 године, у времену од 07.00-19.00 часова, уводи се привремена обустава дистрибуције воде у насељу Велика Каменица. Одлука о привременој обустави ће се спроводити до стабилизације ситуације у водосистему.

Снабдевање струјом

ИЗВЕШТАЈ О СНАБДЕВАЊУ ЕЛЕКТРИЧНОМ ЕНЕРГИЈОM

Данас нема планираних радова на електроенергетској мрежи, тако да сви потрошачи тренутно имају уредно снабдевање електричном енергијом.

Временска прогноза

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА РХМЗ

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ПОДРУЧЈЕ СРБИЈЕ НА ГРМЉАВИНСКЕ НЕПОГОДЕ
Пљускови и грмљавине који се на подручју Србије очекују у наредном периоду локално ће бити интензивнији и праћени градом, јаким или олујним ветром.
СЛАБЉЕЊЕ ИНТЕНЗИТЕТА ТОПЛОТНОГ ТАЛАСА У СРБИЈИ
Максимална температура данас (19.07.) од 34 до 37 °С, а затим од суботе мањи пад температуре па се највише дневна температура очекује у интервалу од 30 до 34 °С.
У већим урбаним срединама и даље тропске ноћи.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content