PREREGISTRACIJA I REGISTRACIJA POLJOPRIVREDNIH GAZDINSTAVA

poljoprivreda

Obnova registrovanih poljoprivrednih gazdinstava fizičkih i pravnih lica upisanih u Registar može se izvršiti u okviru softverskog rešenja eAgrar. Nosilac porodičnog poljoprivrednog gazdinstva, odnosno ovlašćeno lice u poljoprivrednom gazdinstvu preko korisničkog naloga vrši pregled i izmenu upisanih podataka.

Izmene podataka odnose se na svaku promenu ličnih podataka, u biljnoj strukturi i stočnom fondu, kao i upisu ili brisanju parcela na osnovu vlasništva i ugovora o zakupu ili korišćenju. Za sve ove izmene potrebno je priložiti odgovarajuću dokumentaciju. Obnova registracije i preregistracije predstavlja uslov za ostvarivanje prava na podsticaje u poljoprivredi i ruralnom razvoju, kao i subvencije Ministarstva poljoprivrede.

U okviru elektronskog obrasca potvrđuje se obnova registracije, nakon čega Uprava za agrarna plaćanja elektronskim putem obaveštava da je uspešno izvršena obnova registracije i upis promene podataka.

Dodatne informacije mogu se dobiti u uslužnom centru Opštine Kladovo i Poljoprivrednoj savetodavnoj stručnoj službi Negotin.

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content