ПРЕРЕГИСТРАЦИЈА И РЕГИСТРАЦИЈА ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТАВА

пољопривреда

Обнова регистрoваних пољопривредних газдинстава физичких и правних лица уписаних у Регистар може се извршити у оквиру софтверског решења еАграр. Носилац породичног пољопривредног газдинства, односно овлашћено лице у пољопривредном газдинству преко корисничког налога врши преглед и измену уписаних података.

Измене података односе се на сваку промену личних података, у биљној структури и сточном фонду, као и упису или брисању парцела на основу власништва и уговора о закупу или коришћењу. За све ове измене потребно је приложити одговарајућу документацију. Обнова регистрације и пререгистрације представља услов за остваривање права на подстицаје у пољопривреди и руралном развоју, као и субвенције Министарства пољопривреде.

У оквиру електронског обрасца потврђује се обнова регистрације, након чега Управа за аграрна плаћања електронским путем обавештава да је успешно извршена обнова регистрације и упис промене података.

Додатне информације могу се добити у услужном центру Општине Кладово и Пољопривредној саветодавној стручној служби Неготин.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content