„МУЗИКА СПАЈА ГЕНЕРАЦИЈЕ“

Музика спаја генерације

Ученици Основне музичке школе „Константин Бабић“ приредили су мали концерт у Дому за смештај одраслих и старијих „Топаловић“, на којем је више од 50 корисника уживало и са посебном пажњом пратило музички програм малих виртуоза.

-Гостовање ученика музичке школе у Дому за старе је прво такве врсте. Годинама уназад, у ово време, приређивали смо мале концерте за децу у вртићу, основце и средњошколце. Наши ђаци воле да се друже и са старијим суграђанима и зато је организован вечерашњи наступ под називом „Музика спаја генерације“. У име школе уручен је поклон Партенијевић Немањи за почетак једне лепе и успешне сарадње са овом установом, каже Душан Новчић, директор ОМШ „Константин Бабић“.

Кладовску музичку школу похађа 165 ученика на пет одсека – хармоници, клавиру, гитари, виолини и труби. Ова година је, како кажу, била веома успешна, са пуно освојених награда. Једно од највећих и најзначајнијих је 31. Републичко такмичење одржано у Београду из солфеђа и теорије музике, на којем су ученици освојили седам награда, од чега пет првих, две друге и једну трећу, у класи професора Вање Златковић и Данијеле Пражић. Директор ОМШ поносан је на ђаке и професоре који годинама уназад нижу завидне успехе, јер својим резултатима представљају не само школу већ и Кладово.

Музика спаја генерације
Музика спаја генерације
Музика спаја генерације
Музика спаја генерације
Музика спаја генерације
Музика спаја генерације
dom_penzionera_6
dom_penzionera_5
dom_penzionera_4
dom_penzionera_3
dom_penzionera_2
dom_penzionera_1
previous arrow
next arrow
фото: ОМШ „Константин Бабић“
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content