МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР “РАДОЈЕ ЂУРОВИЋ ЂУРА” ОД 20.ДЕЦЕМБРА

меморијални турнир “Радоје Ђуровић Ђура”

Општински Спортски савез Кладово организује традиционални 22. Новогодишњи турнир у малом фудбалу, који се од овог децембра одржава под именом меморијал “Радоје Ђуровић Ђура” у спомен на некадашњег фудбалера и тренера “Ђердапа”, “Бродоремонта” и “Кључа” који је рекордер по броју наступа на малофудбалским турнирима у општини Кладово.
Такмичење је на програму од 20. до 27. децембра, а очекује се учешће екипа у пионирској, кадетској, омладинској, сениорској и у конкуренцији ветерана. Котизација за ученике петог и шестог разреда износи четири хиљаде динара, док је за седми и осми разред пет хиљада динара по екипи. За учешће на турниру омладинске екипе морају да издвоје шест хиљада динара, котизација за сениоре је осам хиљада динара, док је наступ за ученике првог и другог разреда и ветеране бесплатан. Пријаве екипа достављају се у просторијама Спортског савеза до 19. децембра, када ће се обавити извлачење такмичарских парова.
Осим победничких пехара и новчаних награда у екипној конкуренцији, пригодна признања добиће најбољи играч, најуспешнији голман и први стрелац турнира. Утакмице су у дворани СЦ „Језеро“ од 17 сати.

меморијални турнир “Радоје Ђуровић Ђура”

фото: Спортски савез општине Кладово

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content