OBAVEŠTENJE ELEKTRODISTRIBUCIJE KLADOVO

dalekovod

Ogranak Elektrodistribucija Zaječar-Poslovnica Kladovo izvodiće radove na redovnom održavanju deonice dalekovoda na 10kV izvodu „Tekija“-ogranak „Propozešće“, sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu. Zbog toga će u periodu od 11.12. do 14.12.2023. godine, u vremenu od 08.00 do 15.00 časova, bez električne energije biti korisnici u zaseocima „Propozešće“ i „Veliki Pepeo“ (Tekija).

Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca, ali neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad zaposlenih. Zbog toga se korisnici mole za razumevanje.

Tokom trajanja radova poželjno bi bilo isključiti uređaje sa mreže i ponovo ih uključiti po obnavljanju snabdevanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content