ОБАВЕШТЕЊЕ ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈЕ КЛАДОВО

далековод

Огранак Електродистрибуција Зајечар-Пословница Кладово изводиће радове на редовном одржавању деонице далековода на 10кВ изводу „Текија“-огранак „Пропозешће“, са циљем унапређења квалитета снабдевања електричном енергијом корисника, превенције кварова и припреме дистрибутивне мреже за предстојећу сезону. Због тога ће у периоду од 11.12. до 14.12.2023. године, у времену од 08.00 до 15.00 часова, без електричне енергије бити корисници у засеоцима „Пропозешће“ и „Велики Пепео“ (Текија).

Електродистрибуција Србије д.о.о. Београд континуирано ради на унапређењу поузданости и стабилности снабдевања електричном енергијом. Највећи део радова је организован без искључења крајњих купаца, али неке активности није могуће спровести без обуставе напајања, због обезбеђења безбедних услова за рад запослених. Због тога се корисници моле за разумевање.

Током трајања радова пожељно би било искључити уређаје са мреже и поново их укључити по обнављању снабдевања електричном енергијом.

У случају лоших временских услова, радови ће бити одложени за други термин, о чему ће корисници бити на време обавештени.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content