KULTURNI PROGRAM

ozelenjavanje

Kladovljane u naredna tri dana očekuje bogat kulturni program u Biblioteci „Centar za kulturu“. Mališani će već danas, od 11 časova, uživati u besplatnoj pozorišnoj predstavi „Bajka o čarobnoj sviračici“, lepoj bajkovitoj priči o borbi dobra i zla. U produkciji Ustanove „Centar za kulturu grada Bora“, reditelja Simonide Gavrić, predstava obiluje zanimljivom scenografijom, kostimima, muzikom i plesom.

U utorak 28. novembra, od 18 i od 20:30 časova, na repertoaru je domaći film „Čuvari formule“, u režiji Dragana Bjelogrlića. Glumačku postavu čine Alexis Manenti, Radivoje Bukvić, Lionel Abelanski, Jeremie Laheurte, Oliver Barthelemy, Anne Serra, Predrag Miki Manojlović, Dragan Bjelogrlić i Jurij Drevenšek. Cena ulaznice je 350 dinara.

Pozorišna komedija „Otkačene“ je u sredu 29. novembra, od 19 časova. Reditelj je Monika Romić, a u glavne uloge poverene su Moniki Romić, Borisu Milivojeviću, Slavici Ljujić, Zlatiji Ivanović i dr. Specijalni gosti su Igor Lazić Niggor i Milorad Milinković. Cena ulaznice je 500 dinara.

foto: Opština Kladovo

Podeli ovu stranu
Translate »
Dragi posetioci, radi ispravnog rada i poboljšanja korisničkog iskustva ovaj sajt koristi kolačiće (eng. “cookies”). View more
U redu
Skip to content