КУЛТУРНИ ПРОГРАМ

озелењавање

Кладовљане у наредна три дана очекује богат културни програм у Библиотеци „Центар за културу“. Малишани ће већ данас, од 11 часова, уживати у бесплатној позоришној представи „Бајка о чаробној свирачици“, лепој бајковитој причи о борби добра и зла. У продукцији Установе „Центар за културу града Бора“, редитеља Симониде Гаврић, представа обилује занимљивом сценографијом, костимима, музиком и плесом.

У уторак 28. новембра, од 18 и од 20:30 часова, на репертоару је домаћи филм „Чувари формуле“, у режији Драгана Бјелогрлића. Глумачку поставу чине Alexis Manenti, Радивоје Буквић, Lionel Abelanski, Jeremie Laheurte, Oliver Barthelemy, Anne Serra, Предраг Мики Манојловић, Драган Бјелогрлић и Jurij Drevenšek. Цена улазнице је 350 динара.

Позоришна комедија „Откачене“ је у среду 29. новембра, од 19 часова. Редитељ је Моника Ромић, а у главне улоге поверене су Моники Ромић, Борису Миливојевићу, Славици Љујић, Златији Ивановић и др. Специјални гости су Игор Лазић Niggor и Милорад Милинковић. Цена улазнице је 500 динара.

фото: Општина Кладово

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content