РУКОМЕТАШИЦЕ ИГРАЛЕ НЕРЕШЕНО

рукомет

У Спортској хали „Језеро“ у Кладову одиграна је утакмица 7. кола Прве рукометне лиге Србије за жене, група „Исток – А“, где су се састале домаћа екипа ЖРК „Ђердап“ и гостујућа екипа РК „ВГСК“из Великог Градишта. У веома борбеној и на моменте драматичној утакмици није било победника, јер је на крају резултат гласио 30:30.

Током првог полувремена боље се снашла гостујућа екипа, која је отишла на одмор са предношћу од 16:15. У другом полувремену водила се беспоштедна борба, екипе су се смењивале у вођству и утакмица је завршена нерешеним резултатом.

Код домаћина је поново била најбоља Јана Димитријевић, капитен, са 13 постигнутих голова, а успешно је пратила Марија Ранисављевић са 10 голова. Код гошћи се издвојила Марија Матејић са 13 голова, док је за играчицу утакмице проглашена њена сестра Милена Матејић са пет постигнутих голова.

После овог кола ЖРК „Ђердап“ је остала на 9. месту на табели, док је екипа „ВГСК“ једно место изнад. Следеће коло наша екипа гостује у Костолцу, где се састаје са екипом „Рудара“.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content