ПОБЕДА РУКОМЕТАШИЦА „ЂЕРДАПА“

лопте за рукомет

У Спортској хали „Језеро“ у Кладову одиграна је утакмица 5. кола Прве рукометне лиге Србије за жене, група „Исток – А“, где су се састале домаћа екипа ЖРК „Ђердап“ и гостујућа екипа ЖОРК „Бор Zijin Copper 2“ из Бора. У веома борбеној утакмици, уз већи број искључења, далеко боље се снашла домаћа екипа, која је на крају заслужено и убељиво победила резултатом 29:15.

Од старта је екипа “Ђердапа” дала до знања гошћама из Бора да иде по оба бода са ове утакмице, што се видело и по резултату на полувремену 17:7. У другом делу домаћа екипа је појачала ритам игре и утакмица је завршена резултатом 29:15, за ЖРК „Ђердап“.

Код домаћина је поново бриљирала Јана Димитријевић, капитен, са 12 постигнутих голова, док је за играчицу утакмице проглашена Тијана Димитријевић, голман. Код гошћи се издвојила капитен Катарина Јаковљевић са четири постигнута гола.

После овог кола ЖРК „Ђердап“ се попела за 6. место на табели, док је екипа „Бор Zijin Copper 2“ остала на 9. месту на табели. Следеће коло наша екипа гостује у Зајечару.

рукометаши групна слика

фото: ЖРК „Ђердап“ Кладово

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content