РУКОМЕТАШИЦЕ ПОРАЖЕНЕ НА ДОМАЋЕМ ТЕРЕНУ

рукомет

У Спортској хали „Језеро“ у Кладову одиграна је утакмица 3. кола Прве рукометне лиге Србије за жене, група „Исток – А“, где су се састале домаћа екипа ЖРК „Ђердап“ из Кладова и гостујућа екипа ЖРК „Слога“ из Петровца на Млави. Гостујућа екипа се боље снашла и на крају заслужено дошла до вредних бодова и првог места на табели.

Прво полувреме је донело донекле неизвесну утакмицу на почетку, али су гошће ипак отишле на одмор са предношћу од 15:10. У другом полувремену је екипа „Слоге“ наметнула свој ритам, тако да је коначан резултат гласио 32:25 за екипу из Петровца на Млави.

Код домаћина су најрасположеније за игру биле Марија Ранисављевић, Ана Његуричић и Анастасија Ранисављевић, које су постигле по шест голова, а пратила их је капитен Јана Димитријевић са пет голова. Код гошћи 10 голова је постигла капитен Дмитра Богосављевић, која је проглашена за најбољу играчицу утакмице.

После овог кола ЖРК „Ђердап“ је остала за 9. месту на табели. Следеће коло наша екипа гостује у Бољевцу где се састаје са екипом „Ртња“.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content