Обавештење о сузбијању одраслих форми комараца на територији општине Кладово са земље

АКЦИЈА СУЗБИЈАЊА КОМАРАЦА, ПЧЕЛАРИ ОПРЕЗ

На територији општине Кладово третман сузбијања одраслих форми комараца са земље обавиће се у уторак 27. јуна, од 18 до 20 часова, и среду 28. јуна, од шест до девет часова. Упозоравају се пчелари да у наведеном периоду предузму потребне мере за заштиту пчела. Препарати којима ће се обављати третман са земље су AQUA K-OTHRINE и K-OBIOL EC 25, наводи се у обавештењу „VISAN“ DOO.

У обавештењу овог предузећа дато је упутство пчеларима да у наведеном периоду предузму потребне мере како би заштитили пчеле. Уколико пчеле није могуће изместити из зоне третмана неопходно је предузети следеће мере: ноћ пре третмана пчеле треба затворити, вентусе на кошницама оставити отворене, испод поклопне даске у хранилице сипати чисту пијаћу воду, полетиште сузити решетком да би се спречило излетање пчела, ако су изузетно високе врућине кошнице хладити водом, а ујутру након третмана полетне даске опрати чистом водом.

У случају било каквих нејасноћа, можете се обратити Јасни Павловић на телефон 063-30-63-60, наводи се у обавештењу „VISAN“ DOO.

Документ обавештења:

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content