РУКОМЕТАШИЦЕ „ЂЕРДАПА“ ДОШЛЕ ДО ВРЕДНИХ БОДОВА

рукомет

У Спортској хали „Језеро“ у Кладову, протеклог викенда одиграна је утакмица 11. кола Прве рукометне лиге Србије за жене, група „Исток-А“, где су се састале домаћа екипа ЖРК „Ђердап“ и гостујућа ЖРК „Рудар“ из Колстолца. У доста растрзаној и на тренутке неизвесној утакмици боље се снашла домаћа екипа, која је на крају заслужено дошла до вредних бодова.

После првог полувремена домаћин је водио 14:7 и чинило се да ће лако доћи до победе. У другом полувремену су гошће стигле домаћу екипу, али је ипак на крају утакмица завршена резултатом 26:20 за екипу из Кладова.

Најефикаснија играчица код домаћина била је капитен Јана Димитријевић са девет постигнутих голова, док је Марија Ранисављевић шест пута затресла мрежу. Код гошћи осам голова је постигла Катарина Стевановић.

После овог кола ЖРК „Ђердап“ се попела за једно место и сада је шеста на табели. Следеће коло екипа „Ђердапа“ гостује у Бољевцу.

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content