НАЈБОЉИ У СПОРТУ И ФИЗИЧКОЈ КУЛТУРИ ЗА 2022. ГОДИНУ

Одлуком Спортског савеза општине Кладово, а на основу предлога клубова, у петак су изабрани најбољи међу најбољима у спорту и физичкој култури за 2022. годину.

У категорији млађа спортисткиња, од 13 до 16 година, за најбољу је изабрана Нина Јоковић из Плесног удружења „Реа денс“. У категорији најбољи спортски стручњак изабран је тренер Бане Првуловић, ФК „Мала Врбица 1958“, а за најбољи спортски колектив-клуб у општини Кладово ФК „Ђердап“. Милан Ћеха, ФК „Ђердап“ Кладово, изабран је за најбољег друштвено спортског радника. Најбољи клуб месних заједница општине Кладово је ФК „Мала Врбица 1958“, док је за најбољу спортискињу изабрана Сара Матејевић из Карате клуба „Ђердап“. Елвис Лалошевић, ФК „Мала Врбица 1958“, је проглашен за најбољег спортисту.

Јубиларна награда за 75 година постојања клуба припала је ФК „Егета“ из Брзе Паланке. Специјалну награду за представљање општине Кладово у спорту добио је Лазар Барбатесковић, репрезентативац Србије у рукомету.

Награде најбољим спортистима и спортским радницима уручили су Милош Шeјњановић, председник Спортског савеза општине и Борко Туфајевић, секретар.

фото: Спортски савез општине Кладово

Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content