ИЗАБРАНИ ПРЕДСТАВНИЦИ КЛАДОВА ЗА „РИТАМ ЕВРОПЕ“

У Дому културе у Кладову јуче је било весело, играло се и певало. Телевизијска екипа „Ритам Европе“ одржала је аудицију, у плесу и певању, за највеће музичко телевизијско такмичење, за талентовану децу и омладину од 14 до 21. године, које ће се одржати у Зрењанину. Општину Кладово представљаће, на финалном такмичењу, две чланице плесне групе „Реа денс“ Луна Белонић, ученица Средње школе и Нина Јоковић, из основне школе, као и Ивана Болдорац, ученица Средње школе у Кладову, у певању.

Телевизијски тим на челу са Игором Карадаревићем, директором програма „Ритам Европе“ на Првој ТВ и четири земље региона, Лазар Веселиновић, шеф организације и протокола, задужен за ТВ пренос и едукацију, Милан Милинковић, главни ТВ кореограф и вицешампион у шоу денсу као и Ненад Јеремић из Подгорице, шалом и плесом су се потрудили да учесници аудиције немају трему и, да на најбољи начин, искажу свој таленат. Подршка није изостала ни од пријатеља, родитеља, професора и публике у којој је био и Саша Николић, председник општине Кладово.

ritam_evrope_2
ritam_evrope_3
ritam_evrope_4
ritam_evrope_1
previous arrow
next arrow

Ово је највеће дечије телевизијско музичко такмичење у региону, а за учешће се пријавило 25 места, Нови Сад, Ћуприја, Пожаревац, Крушевац, Неготин, Соко бања, Кикинда, Беочин, Жабаљ…

-Такмичење је од огромног значаја за тинејџере и општину, јер не постоји боља промоција града и општине из које учесници долазе. У организацију музичког такмичења, које још зову и „Мала Евровизија“, укључено је 150 људи. Продукцијски тим озбиљно ће припремати изабране извођаче за телевизијски наступ. Захваљујући локалној самоуправи обезбеђена су средства за припрему деце која ће представљати Кладово. То је за понос, нагласио је Игор Карадаревић директор „Ритам Европе“ на Првој ТВ.

фото: Туристичка организација општине Кладово
Подели ову страну
Translate »
Драги посетиоци, ради исправног рада и побољшања корисничког искуства овај сајт користи колачиће (енг. “cookies”). View more
У реду
Skip to content